Deittimörkö (Finnish Edition) - download pdf or read online

By Rauno Vääräniemi

Deittimörkö on kirja parisuhteen päättymisestä, uuden parisuhteen rakentamisesta ja kaikista niistä ongelmista mitä deittaileminen voi tuoda eteen. Kirja on täysin fiktiivinen. Se on kirjoitettu kärjistäen, tökkiä ja avokämmenellä lukijaa läiskien.

Kirjan päähenkilö Nasse Peluri saa todeta karvaasti, että sohvalla makaava ja mitään tekemätön mies laitetaan kahden vuoden katselun jälkeen kierrätykseen. Yöt leirintäalueella laittavat miehen suunnittelemaan tulevaisuutta ja take a seatä mitä hän sillä haluaisi tehdä.

Mummolta tulee perintönä asunto ja vähän rahaa ja niiden turvin Nasse alkaa rakentaa uutta parempaa tulevaisuuttaan. Ystävänsä Santun kanssa hän perustaa firman nimeltä Yhdet Vielä Oy. Kaverukset päättävät alkaa auttamaan naisia deittailuongelmien parissa ja tekemään muita sekalaisia hommia. Naisten auttaminen kaatuu Nassen niskoille Santun tyttöystävän Mian vuoksi. Santtu keskittyy sekalaisiin töihin.

Kirjassa seurataan muutaman naisen kamppailua kumppanin etsinnässä Nassen avustuksella. Nasse antaa neuvoja tuskailee monta kertaa haasteellisen työnsä äärellä. Kaikki kun ei suju aina kovin helposti ja eteen tulee monenlaista autettavaa.

Nasse ei ala syömään kuormasta, vaan pitää pintansa ja keskittyy työssään useless auttamaan naisia. Ajan kuluessa Nasse alkaa itsekin päästä kiinni siihen kovin kuuluisaan omaan elämään ja elämä alkaa näyttää valoisammalta.

Show description

Read or Download Deittimörkö (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Get Samsara on Nirvana (Finnish Edition) PDF

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) by Seppo Kalliomäki PDF

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin.

Download e-book for kindle: Reko Reuhka Lapinsotamies (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi

Lapissa käyty sota 1944 - forty five, eli saksalaisten karkotus on vähälle huomiolle jätetty sota. Reko Reuhka juonittelun jälkeen pakotettiin sinne, vaikka oli jo eronnut armeijasta. Reko Reuhka oli jo Talvisodassa ja Jatkosodassa omaa luokkansa taistelijana, mutta myös asioiden havaitsijana.

Additional resources for Deittimörkö (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Deittimörkö (Finnish Edition) by Rauno Vääräniemi


by William
4.3

Rated 4.09 of 5 – based on 13 votes