New PDF release: Hologrammi (Finnish Edition)

By R. J. Mason

Winston Logan, sähköinsinööri, on keksinyt hologrammi kone, joka mullistaa viihdeteollisuus katseluun television, DVD, videopelejä ja elokuvia teattereissa. Tuo esiin koneen vaimolleen, Amber, poika, Dallas, ja tytär, Katie, ja naapureita, Derek Curtis, hänen vaimonsa, Kimberly, ja heidän tyttärensä, Kayla, tapahtumasta tästä maailmasta tapahtuu joka aiheuttaa kone toimintahäiriöitä. Koska haihtuvat Länsi video on pelissä, joka asetettiin 1880-luvulla, Winston, Amber, Dallas, hänen tyttöystävänsä, Naomi, ja Kayla tanssivat hologrammissa, kun yhtäkkiä he löysivät itsensä outdated West, ottaa tullut merkkeihin videon. He aloittavat seikkailu vihamielinen Yhdysvaltain Lounais Territory, jossa kielletään vaeltaa vapaasti ja vaara vaanii pass overä he menevät. Dallas on käytettävä hänen erikoisjoukkojen koulutusta yhdessä hänen taistelulajien taidot suojaa kaupunki ja pelastaa hänen perheensä ja ystäviensä jengit, palkkasi Gunslinger ja sieppaajat. Samaan aikaan, Derek, myös sähköinsinööri, sekä Kimberly ja Katie, on selvittää, mikä meni pieleen ja pelastaakseen perheensä ja ystäviensä hologrammi kone.

Show description

Read Online or Download Hologrammi (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download PDF by Marjut Moisala: Samsara on Nirvana (Finnish Edition)

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Read e-book online Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) PDF

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin.

Download e-book for kindle: Reko Reuhka Lapinsotamies (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi

Lapissa käyty sota 1944 - forty five, eli saksalaisten karkotus on vähälle huomiolle jätetty sota. Reko Reuhka juonittelun jälkeen pakotettiin sinne, vaikka oli jo eronnut armeijasta. Reko Reuhka oli jo Talvisodassa ja Jatkosodassa omaa luokkansa taistelijana, mutta myös asioiden havaitsijana.

Additional resources for Hologrammi (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Hologrammi (Finnish Edition) by R. J. Mason


by Richard
4.3

Rated 4.72 of 5 – based on 9 votes