Read e-book online KESYYNTYVÄ MIES (Finnish Edition) PDF

By Aulis Saarijärvi

Kertomus ajalta, jolloin oli viikinkiaika jo loppunut. Elämä Turussa oli jakautunut hansojen, pappien, köyhälistön ja ympäristön metsästäjien kanssa riitaiseksi. Jopa hansoissa oli puolihansojakin, josta tämä kertomus. Tukholman kuninkaanlinna ja papisto määräsivät kaikesta. Yksilö oli vapaa useless erämetsällä ja poissa ”sivistyksen silmistä”. Kiivasluontoinen nuorukainen törmäili perheensä kanssa, ympäristön paineissa ja rauhoittui vasta keskisellä iällään hieman.

Show description

Read Online or Download KESYYNTYVÄ MIES (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Download e-book for kindle: Samsara on Nirvana (Finnish Edition) by Marjut Moisala

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Download e-book for iPad: Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) by Seppo Kalliomäki

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin.

Reko Reuhka Lapinsotamies (Finnish Edition) - download pdf or read online

Lapissa käyty sota 1944 - forty five, eli saksalaisten karkotus on vähälle huomiolle jätetty sota. Reko Reuhka juonittelun jälkeen pakotettiin sinne, vaikka oli jo eronnut armeijasta. Reko Reuhka oli jo Talvisodassa ja Jatkosodassa omaa luokkansa taistelijana, mutta myös asioiden havaitsijana.

Additional info for KESYYNTYVÄ MIES (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

KESYYNTYVÄ MIES (Finnish Edition) by Aulis Saarijärvi


by William
4.2

Rated 4.30 of 5 – based on 43 votes