Get Kuka pelkää Parkinsonia: Takana kymmenen hilpeää vuotta ja PDF

By Timo Montonen

Parkinsonin tauti ei ole lannistanut tämän kirjan kirjoittajaa, joka sai diagnoosin jo forty eight vuoden iässä. Hän kertoo tarinansa läpi kymmenen vuoden kauhun, ilon, toivon, epätoivon, ihmeiden, rakkauden ja yrittämisen.

Timo Montonen tekee paljon vapaaehtoistyötä. Häntä pitävät kiireisenä paikalliset, alueelliset, valtakunnalliset ja globaalit velvoitteet, joihin häntä ajaa sisäinen halu tehdä merkittäviä asioita Parkinsonin tautia sairastavien hyväksi.

Neljännen maailman Parkinson-kongressin advokaattina hän tiedottaa kongressista ja kokoaa Suomesta delegaatioata matkalle Portlandiin (Oregon, united states, 20.-23.9.2016).

Hänen kuntonsa 10 vuotta diagnoosin jälkeen on paljon parempi kuin hän ikinä pystyi kuvittelemaan tämän vakavan taudin varhaisina vuosina. Parannuskeinoa odotetaan yhä.

Timo Montonen on aiemmin julkaissut kymmenen kirjaa.

Show description

Read or Download Kuka pelkää Parkinsonia: Takana kymmenen hilpeää vuotta ja edessä matka 4. maailman Parkinson-kongressiin (Finnish Edition) PDF

Best finnish ebooks books

Samsara on Nirvana (Finnish Edition) by Marjut Moisala PDF

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Download PDF by Seppo Kalliomäki: Viattomuuden rajalla (Finnish Edition)

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin.

Read e-book online Reko Reuhka Lapinsotamies (Finnish Edition) PDF

Lapissa käyty sota 1944 - forty five, eli saksalaisten karkotus on vähälle huomiolle jätetty sota. Reko Reuhka juonittelun jälkeen pakotettiin sinne, vaikka oli jo eronnut armeijasta. Reko Reuhka oli jo Talvisodassa ja Jatkosodassa omaa luokkansa taistelijana, mutta myös asioiden havaitsijana.

Extra info for Kuka pelkää Parkinsonia: Takana kymmenen hilpeää vuotta ja edessä matka 4. maailman Parkinson-kongressiin (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Kuka pelkää Parkinsonia: Takana kymmenen hilpeää vuotta ja edessä matka 4. maailman Parkinson-kongressiin (Finnish Edition) by Timo Montonen


by Charles
4.2

Rated 4.85 of 5 – based on 12 votes