Download e-book for kindle: Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) by Seppo Kalliomäki

By Seppo Kalliomäki

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin. Nyt kirja vie lukijansa todellisuuteen, jossa maamme on pakotettu käyttämään muitakin keinoja omien kansalaistensa suojelemiseen.

Amerikansuomalainen majuri John Lampinen on Suomen pimennossa toimivan sotilastiedustelun tehokkain operaattori. Hänen tehtäväkseen tulee hoitaa pulaan joutuneet suomalaiset kotiin Syyrian sisällissodan jaloista keinolla millä hyvänsä. John ottaa käskynsä ainoastaan Suomen salaisen sotilastiedustelun omalaatuiselta päälliköltä, jonka aniharvat tietävät ja hekin useless nimellä Paroni.

Tarina on puhtaasti mielikuvituksen tuotetta, mutta yhteneväisyydet todellisuuteen ovat kiistämättömän kiehtovia. Kirja saa lukijansa pohtimaan toistuvasti, mikä on totta ja mikä on fiktiota ja mitä jos fiktiosta tuleekin totta.

Kirjan tarina avaa lukijalle näkymän siihen maailmaan, jota tavallinen suomalainen ei koskaan näe, mutta jonka tiedämme olevan jossain jokapäiväisen elämämme varjoissa.

Show description

Read Online or Download Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Get Samsara on Nirvana (Finnish Edition) PDF

Samsara on Nirvana -kirja kuljettaa Sinut Himalajan huipuilta Pariisin sykkivään sydämeen valastaan luopuneen munkin ja kabareetytön rakkaustarinan myötä. Samsaran pyörä pyörii kuin tuulimyllyn siivet Mouling Rougen katolla heittäen sieluja kokemaan maailmailmiön makeita, mutta ohimeneviä nautintoja punaisten lyhtyjen kaduilla.

Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) - download pdf or read online

Viattomuuden rajalla on Seppo Kalliomäen esikoisteos, joka tempaa mukaansa Lähi-idän ajankohtaisiin ja koskettaviin tapahtumiin jo ensimmäisestä sivusta aina kirjan viimeiseen mielikuvaan asti. Yleensä Suomi nähdään kansainvälisissä kriiseissä välittäjänä tai tukemassa rauhanprosessia väkivallattomin keinoin.

Get Reko Reuhka Lapinsotamies (Finnish Edition) PDF

Lapissa käyty sota 1944 - forty five, eli saksalaisten karkotus on vähälle huomiolle jätetty sota. Reko Reuhka juonittelun jälkeen pakotettiin sinne, vaikka oli jo eronnut armeijasta. Reko Reuhka oli jo Talvisodassa ja Jatkosodassa omaa luokkansa taistelijana, mutta myös asioiden havaitsijana.

Additional resources for Viattomuuden rajalla (Finnish Edition)

Example text

Download PDF sample

Viattomuuden rajalla (Finnish Edition) by Seppo Kalliomäki


by Richard
4.2

Rated 4.84 of 5 – based on 14 votes